Terug naar alle artikelen

AI-Boosted job descriptions voor de 21e Eeuw

Geschreven door

Darryl Hopman

|

Co Founder

Gepubliceerd op 10 november 2023

In de razendsnelle wereld van werving is het binnenhalen van toptalent een uitdaging. Vaarwel saaie job descriptions, hallo revolutionaire aanpak! Onze missie? Werkgevers helpen met een strakke omschrijving van openstaande taken, die schitteren door benodigde skills. En we doen dat met next-level AI-technologie, waarmee je met drie simpele vragen een magische job omschrijving tevoorschijn tovert. Laten we duiken in deze aanpak die niet alleen skills benadrukt maar ook een inclusieve wervingsrevolutie ontketent. 


AI Powerplay: Skills in de spotlight  

Weg met de traditionele focus op werkervaring! Wij pleiten voor een shift naar benodigde skills. Hiermee trek je gegarandeerd de juiste kandidaten aan ongeacht hun vorige job. Dit brengt een dynamische en aanpasbare workforce binnen handbereik. Onze AI-technologie speelt de hoofdrol in het creëren van taakomschrijvingen die draaien om skills. Geavanceerde algoritmen vertalen jouw wensen naar een pakkende tekst die de show steelt bij potentiële professionals. 


AI-revolutie in werving: 99% de perfecte match

Kunstmatige intelligentie (AI) gooit het traditionele wervingsproces overboord. Deze innovatieve technologie duikt meteen de kern van de zaak in door de essentiële competenties te ontrafelen die een professional nodig heeft. Vervolgens kijkt het naar de persoonlijke voorkeuren en bedrijfscultuur. Met een aantal voorbereidende vragen waarborgt AI niet alleen de juiste match op vaardigheden, maar ook een naadloze integratie in de bedrijfssfeer. En alsof dat nog niet genoeg is, onthult deze technologie ook de indrukwekkende skills en competenties van potentiële professionals. Het resultaat? Een wervingsproces dat niet alleen supersnel verloopt, maar je ook garantie geeft op een match die de verwachtingen overstijgt.  


Easy Peasy: Drie Vragen, Oneindige Mogelijkheden 

De magie zit 'm in de eenvoud. Met drie simpele vragen maak je kennis met de kracht van onze AI-software. Deze vragen zijn zo slim ontworpen dat ze cruciale info over de functie onthullen en de focus leggen op de benodigde skills. Een tijdbesparende aanpak voor een spot-on vacaturetekst. 

Vraag 1: Wat is het doel van de opdracht?  

De aftrap! Geef een definitie van de opdracht in je eigen woorden. Deze basisinfo geeft de AI de nodige input om de unieke aspecten van de taak te begrijpen. 

Vraag 2: Wat voor taken vallen er onder de opdracht? 

Geef aan welke skills je zoekt. De AI vertaalt deze naar pakkende woorden, zodat er begrijpende taken uitrollen. Dit zorgt ervoor dat de professionals begrijpen waaraan ze moeten voldoen. 

Vraag 3: Hoe moet de opdracht opgeleverd worden? 

De finale vraag moedigt werkgevers aan om inclusief te denken. Door skills boven achtergrond te plaatsen, geef je een knallend signaal af: diverse talenten met unieke paden zijn welkom. Een breder scala aan potentiële kandidaten én een inclusieve werkomgeving, dubbele winst! 

Probeer het (gratis) zelf! 


Werven in de fast lane met AI-Magie 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met onze AI-aangedreven, skills-gedreven en inclusieve vacatureteksten trekken werkgevers een divers scala aan talent aan. Dat betekent een dynamische en innovatieve workforce. Wil je ook op basis van skills een pool van professionals opbouwen? Check dit!