Deze opdracht is vervuld
Marketing

Social media beheren + blog

We zijn op zoek naar een student die voor ons de social media gaat beheren. Hierbij verwachten we dat je 4 posts per week maakt om te posten op onze insta & facebook of LinkedIn en 2 stories waardoor we onze opdrachten kunnen promoten op de socials. Daarnaast hebben we eens per maand een blogartikel over een succescase van een klant. Hierbij moet je een kort interview afnemen met vooraf opgestelde vragen (duurt max 15 min) en daarna een mooie blog over schrijven. Deze opdracht voor je uit in overleg met onze founders zodat we de lijntjes kort houden. Hierbij kan jij uitgroeien tot verantwoordelijke van onze studentenkant. De bedrijvenkant wordt namelijk actief gemanged door onze marketingmanager. De opdracht is dan ook voor een lange termijn samenwerking en deze opdracht is voor de eerste maand.

één jaar geleden geplaatst
Behaalde badges
Betaalt goedHet bedrijf plaats opdrachten met een opdrachtwaarde hoger dan €200 of opdrachten waar je gemiddeld meer dan €15 per uur voor krijgt
Aantal reacties

Eerste aanmelding

Datum

Tussen 03 oktober en 28 oktober

Geschatte tijdsduur

15 uur

Locatie

Deze opdracht kan thuis uitgevoerd worden

Wat kreeg de professional?

€ 300

Met deze job verdiende de professional gemiddeld € 20 per uur
Getjobsdone B.V.

Getjobsdone B.V.

GetJobsDone is dé eenvoudigste tool voor het in kaart brengen, verdelen en uitbesteden van interne en externe taken! Zo krijgen jouw medewerkers en externe partners de job done!

Misschien lijkt dit je wat

Opdracht is uitgevoerd